…op onze website. In het zoekmenu rechts kun je zoeken op serie, titel, trefwoord of uitgeverij. Als je wilt zoeken op een tekenaar of scenarist, ga dan naar een album van hen in onze winkel. Hier zie je dan onderaan bij “Gerelateerde producten” alle albums die wij verkopen van deze artiest. Je kunt ook op de tag klikken met de naam. Mocht je een album willen bestellen en je kunt het niet vinden, neem dan s.v.p. even contact met ons op.

Nieuw verschenen

Verwacht

Intekenen:

Vanaf eind juni 2020 verschijnt bij Uitgeverij HUM! de detective reeks Inspecteur Bayard, getekend door Schwartz op scenario van Yann. In het Frans zijn er al 18 delen beschikbaar, de Nederlandse reeks start met het vierde deel (Lili, Grisbi en de Rest), het eerste lange avontuur. De overige delen zullen ook allemaal in het Nederlands verschijnen.

Wie nu intekent op het eerste Nederlandstalige album, ontvangt een gratis softcover magazine met daarin 5 korte verhalen. Reserveren kan via het contactformulier. Klik hier om een promo te zien.

Prijs: € 17,95 (alleen in hardcover)

Binnenkort verschijnt een integrale editie van Stampede door Peter de Wit. 176 pagina’s, inclusief dossier.

Intekenen kan via het contactformulier. Klik hier om een promo te zien. 

  • Reguliere uitgave: € 29,95
  • luxe uitgave (met gesigneerde prent): € 65,-
  • Ultra limited edition (met gesigneerde originele pagina, oplage 40 stuks): € 250,-

Nieuws

21-06-2020: Veranderingen op de site!

We hebben het een en ander aangepast op de homepage en in de menu’s van de website. In de komende weken zullen er meer aanpassingen volgen, om ervoor te zorgen dat de website nog duidelijker en makkelijker wordt in het gebruik. Suggesties zijn welkom!