28-11-2021: Nieuwsbrief!

Tsja, wat te doen in een avond-lockdown? Lees de De Werg Strips Nieuwsbrief! Hier te lezen!
Krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in! Stuur ons even een berichtje als je je nu pas inschrijft op de nieuwsbrief en van de lopende kortingscodes gebruik wilt maken, dan voegen we je nog toe.

 

14-11-2021: Help, waar is mijn account???

De laatste tijd hebben heel veel entiteiten een account op onze site gemaakt. Nou is onze site bedoeld voor mensen en niet voor zombies, robots, trollen, kwelgeesten en ander gespuis. Daarom heb ik een groot aantal accounts verwijderd. Mocht ik je account per ongeluk hebben verwijderd terwijl je jezelf weldegelijk als mens identificeert, dan spijt me dat vreselijk! Maak een nieuw account en het probleem is opgelost!

06-11-2021: Jippiejajee! 
Iets later dan verwacht, maar de bouw van de loods is eindelijk begonnen! Hebben we weer ruimte om alle nieuwe titels op te bergen!  

22-10-2021: Stripbeurs Sint-Truiden (BE)

Op de valreep nog een extra beurs waar we staan. In Sint-Truiden op zondag 14 november! Uiteraard zijn bestellingen daar ook af te halen na overleg!

10-10-2021: Nieuwe prent!

We zijn druk bezig met onze nieuwe prent! Zoals altijd wordt deze gratis meegestuurd met bestellingen van 50,- of meer aan nieuwe albums via deze site. Wij weten al wat het gaat worden, voor jullie hier alvast een voorproefje: de dwerg die natuurlijk altijd aanwezig is….

10-10-2021: Luxe nieuws!

Er komen aardig wat luxe versies van nieuwe albums uit, allemaal in een beperkte oplage. Op het moment van schrijven kun je je nog voor de volgende series intekenen, door een berichtje te sturen via het contactformulier. We sturen je dan de reeds eerder uitgekomen delen op en je krijgt een berichtje als het volgende deel verschijnt (dat houden we voor je apart, je tekent in op de complete serie):

Titel

Bijzonderheden

verschijningsdatum

Beestenburcht (Delep / Félix)

Formaat 26 x 34 met halflinnen rug,  beperkte oplage van 200 ex met gesigneerde  prent.

Verkoopprijs € 100,00

Deel 1 op 15 oktober, deel 2 verschijnt nog dit jaar.

Clifton Integraal (Greg / Turk)

Half linnen rug met genummerde en gesigneerde prent in een beperkte oplage van 165 ex.

Verkoopprijs € 75,00

Deel 1 en 2 reeds verschenen, er zullen in totaal waarschijnlijk 7 albums uitkomen.

Djinn Integraal (Mirallès)

Half linnen rug met genummerde en gesigneerde prent in een beperkte oplage van 150 ex.

Verkoopprijs € 75,00

Deel 1 verschijnt dit jaar.

Robbedoes: Hoop in bange dagen (Bravo)

Linnen album met genummerde en gesigneerde prent in een beperkte oplage van 160 ex.

Verkoopprijs € 60,00

Deel 1 en 2 reeds verschenen.

Hij die tweemaal… en Red Road (Derib)

Half linnen rug met genummerde en gesigneerde prent in een beperkte oplage van 200 ex.

Verkoopprijs € 75,00

Deel 1 reeds verschenen, tweede deel volgt dit jaar.

19-08-2021: Boekenmarkt Alkmaar geannuleerd!

Helaas is de boekenmarkt Alkmaar geannuleerd wegens onmogelijk op te volgen Corona-maatregelen. Volgend jaar weer hopelijk…..

18-08-2021: Een nieuwsbrief! Met veilingnieuws, kortingsactie en beursupdate!

Ideaal voor een regenachtige zomeravond: de De Werg Strips Nieuwsbrief! Hier te lezen!
Krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in! Stuur ons even een berichtje als je je nu pas inschrijft op de nieuwsbrief en van de lopende kortingscodes gebruik wilt maken, dan voegen we je nog toe.

 

25-06-2021: Dark Dragon Hot Price actie 2021!

Dark Dragon heeft weer een leuke aanbieding, waarbij een aantal albums tijdelijk voor slechts € 4,95 wordt aangeboden. Een sympathieke manier om nieuwe series te ontdekken! Voor een overzicht: kijk in het winkelmenu onder Aanbiedingen.

17-06-2021: Eigen veiling Bobbedoes

We hebben weer een eigen veiling bij Bobbedoes. Op donderdag 24 juni vanaf 20:00 lopen er meer dan 65 kavels af: complete series, luxe albums, integrale bundelingen en meer. Klik hier voor de veiling!

13-06-2021: We gaan in oktober naar België!

Op 21 augustus staan we op de beurs in Kampen, dat wisten jullie allemaal al. Vandaag is bevestigd dat we op 17 oktober 2021 op de stripbeurs in Leopoldsburg staan met onze kraam. Wij zijn blij dat we weer mogen en hopen velen van jullie weer te zien aan onze kraam.

 

01-06-2021: Nieuwe Suske en Wiske kortverhalen

Dit jaar verschijnen weer 10 nieuwe delen in de reeks “Suske en Wiske in het kort” (kortverhalen die niet in de hoofreeks zijn verschenen maar ooit als luxe album of eenmalige reclame-uitgave). De eerste drie zijn al verschenen, in juni volgen er weer drie. Luc Morjaeu tekende weer de nieuwe covers!

Een overzicht:

De beestige brug (april)
De primitieve paljassen (april)
Sinjeur Stekkepoot (april)
De toetercup (juni)
De werken van Lambik (juni)
De tragische tante (juni)
Het vervloekte venster (oktober)
Tante Biotica (oktober)
De Galapagosgasten (oktober)
Pezige Peekah (oktober)

 

04-04-2021: Gratis ex-libris en een nieuwsbrief met uiteraard weer korting!

We zijn trots op onze nieuwe gratis ex-libris van niemand minder dan Luc Cromheecke! En we hebben ook een nieuwe nieuwsbrief met een nieuwe kortingsactie! Veel nieuws dus 😉 Hier te lezen! Krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in! Stuur ons even een berichtje als je je nu pas inschrijft op de nieuwsbrief en van de lopende kortingscodes gebruik wilt maken, dan voegen we je nog toe.

07-02-2021: Nieuws en een nieuwsbrief!

We hebben een tijdje geen nieuwe berichten geplaatst, maar dat wil niet zeggen dat we niets hebben gedaan ;-). Zie de homepage voor de nieuwe box van  Het land van langvergeten, LastDodo voor alle tweedehands die we binnen hebben, en nog steeds aan het opvoeren zijn en uiteraard hebben we regelmatig veilingkavels bij Bobbedoes en Catawiki.
Maar nu eerst: een nieuwsbrief!  Hier te lezen! Krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in! Stuur ons even een berichtje als je je nu pas inschrijft op de nieuwsbrief en van de lopende kortingscodes gebruik wilt maken, dan voegen we je nog toe.

11-10-2020: Nieuwsbrief met alweer een kortingsactie!

Hij is er weer: de nieuwsbrief en hier te lezen! Krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in! Stuur ons even een berichtje als je je nu pas inschrijft op de nieuwsbrief en van de lopende kortingscodes gebruik wilt maken, dan voegen we je nog toe.

13-09-2020: Nieuwe Silvester ontdek actie!

Na het succes van de actie in het voorjaar herhaalt Silvester de actie om nieuwe helden te ontdekken. Elk eerste deel van deze 12 geselecteerde reeksen kost tot het einde van het jaar slechts € 3,95! Uiteraard ook bij De Werg Strips verkrijgbaar. Klik hier voor de aangeboden reeksen! Vanaf eind volgende week verkrijgbaar.

09-09-2020: Boekenmarkt Alkmaar!

Zondag 6 september stonden we met onze kraam met geheel nieuw aanbod op de boekenmarkt in Alkmaar. Het was een mooie en geslaagde dag. Uiteraard hopen we dat in 2021 alle stripbeurzen en boekenmarkten weer door kunnen gaan.

05-08-2020: Er is weer een nieuwsbrief!

Met voornamelijk zomerse kortingen, hier te lezen! Krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in! Stuur ons even een berichtje als je je nu pas inschrijft op de nieuwsbrief en van de lopende kortingscodes gebruik wilt maken, dan voegen we je nog toe.

26-06-2020: Boekje van Kamper stripspektakel! 

Hoewel de beurs zelf is geannuleerd, is er toch een boekje uitkomen. Klik hier om deze in PDF te bekijken.

21-06-2020: Veranderingen op de site!

We hebben het een en ander aangepast op de homepage en in de menu’s van de website. In de komende weken zullen er meer aanpassingen volgen, om ervoor te zorgen dat de website nog duidelijker en makkelijker wordt in het gebruik. Suggesties zijn welkom!

19-05-2020: Nieuwsbrief 011 is er!

Nieuwe nieuwsbrief met nieuwe acties, speciaal voor de nieuwsbrief abonnees. Krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in! Stuur ons even een berichtje als je je nu pas inschrijft op de nieuwsbrief en van de lopende kortingscodes gebruik wilt maken, dan voegen we je nog toe.

15-05-2020: Striphelden versus Corona

Het corona-virus zet de wereld op zijn kop en ook de stripwereld raakte geïnfecteerd. Om de stripwinkels een hart onder de riem te steken, delen stripmakers in dit exclusieve boekje hun visie op deze bijzondere periode.

Het album telt tachtig pagina’s en de volgende auteurs (in alfabetische volgorde) leverden een belangeloze bijdrage met een toepasselijke gag, cartoon of illustratie: Serge Baeken, Teun Berserik, Abe Borst, Felix Bosschaert, Jan Bosschaert, Ken Broeders, Charel Cambré, Robbert Damen, Kees de Boer, Frodo De Decker, Margreet de Heer, Fred de Heij, Aimée de Jongh, Marissa Delbressine, Johan De Moor, Pieter De Poortere, Phaedra Derhore, Bruno De Roover, Jorg de Vos, Peter de Wit, Ype Driessen, Thomas Du Caju, Kim Duchateau, Bastiaan Geleijnse, Mars Gremmen, Dick Heins, Eric Hercules, Eric Heuvel, Pieter Hogenbirk, Ilah, Laura Janssens, Daan Jippes, Frank Jonker, Lectrr, Gerard Leever, René Leisink, Martin Lodewijk, Stephan Louwes, Romano Molenaar, John Reid, Kenny Rubenis, Michaël Olbrechts, IJsbrand Oost, Aloys Oosterwijk, Danker Jan Oreel, Wilfred Ottenheijm, Floris Oudshoorn, Remco Polman, Mark Retera, Herman Roozen, Willem Ritstier, Nele Seys, Joris Snaet, Tijn Snoodijk, Joost Swarte, Urbanus, Gerben Valkema, Marq van Broekhoven, Dieter Van Der Ougstraete, Mark van Herpen, Judith Vanistendael, Alex van Koten, Erwin Van Mol, Wilfed Ottenheijm, Hans van Oudenaarden, Jean-Marc van Tol en Roelof Wijtsma.

Je krijgt het album gratis bij aankoop van €15,00 aan nieuwe strips, zolang de voorraad strekt.

29-04-2020: Dark Dragon Hot price actie!

Ook Dark Dragon komt met een actie: van 15 reeksen wordt het eerste deel tijdelijk aangeboden voor slechts € 4,95! De actie loopt tot en met 31 augustus en de aanbiedingen zijn verkrijgbaar vanaf circa 7 mei. Op = op!

24-04-2020: Stripbeurzen en boekenmarkten geannuleerd!

Uiteraard hebben jullie het al begrepen: alle stripbeurzen en boekenmarkten tot 1 september zijn geannuleerd. Alleen de boekenmarkt Alkmaar op 6 september staat nog op onze agenda.

Onze webwinkel draait door, afhalen kan ook nog steeds, al wordt de koffie op 1,5 meter geserveerd.

10-04-2020: Silvester ontdek actie!

Silvester heeft van 10 april 2020 t/m 31 mei 2020 een actie om nieuwe verhalen te ontdekken. Elk eerste deel van deze 12 geselecteerde reeksen kost in deze periode slechts € 3,95! Uiteraard ook bij De Werg Strips verkrijgbaar. Klik hier voor de aangeboden reeksen!

27-03-2020: Er is (al)weer een nieuwsbrief!

Klik snel door om de nieuwe nieuwsbrief te lezen! Met onder andere beurzen die wel en niet doorgaan en (al)weer nieuwe kortingsacties, speciaal voor de nieuwsbrief abonnees. Krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in! Stuur ons even een berichtje als je je nu pas inschrijft op de nieuwsbrief en van de lopende kortingscodes gebruik wilt maken, dan voegen we je nog toe.

24-03-2020: Stripbeurzen in Gouda en Eindhoven geannuleerd

Door de nieuwe richtlijnen zijn ook de beurzen in Gouda en Eindhoven, en de boekenmarkt in Heemskerk geannuleerd. Onze webwinkel blijft draaien!

17-03-2020: Nieuwe datum beurs Deventer

Snel geregeld: de nieuwe datum voor de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs in Deventer is zaterdag 29 augustus.

16-03-2020: Beurs Deventer uitgesteld

Helaas, door de maatregelen rond het coronavirus wordt de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs van 4 april uitgesteld. Da’s jammer, maar wel logisch. We wensen de organisatie succes en wachten rustig af wat de nieuw datum wordt.

19-02-2020: Er is weer een nieuwsbrief!

Klik snel door om de nieuwe nieuwsbrief te lezen! Met onder andere nieuwe boekenmarkten waar we live te zien zijn. Krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in!

05-01-2020: De eerste nieuwsbrief van 2020 is een feit!

Om het jaar goed te beginnen hebben we alweer een nieuwsbrief! Met wederom een kortingsactie voor nieuwsbrief abonnees. Wil je de korting, maar krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in om de korting alsnog te ontvangen.

05-12-2019: Dark Dragon Books on tour!

Ook wij doen mee aan de actie van Dark Dragon Books om hun 10-jarig bestaan te vieren: in december krijg je bij aankoop van 2 albums van Dark Dragon Books gratis een boekenlegger, jubileumboek of sleutelhanger (die ook als flessenopener gebruikt kan worden :). Op = op!

De zomer is nu echt voorbij! We slaan de herfst over en gaan meteen door naar de winteractie!

Na de prachtige ex-libris van John Heijink hebben we een waardige opvolger gevonden in Criva. Wij zijn bijzonder enthousiast over onze nieuwe ex-libris.

Criva is het pseudoniem van Chris van Brussel, die onder andere de serie Jorikus Magnus tekent en afgelopen jaar samen met Proost en Verhast het veelgeprezen album Kaspar Hauser uitbracht.

Tot en met 31 december 2019 ontvang je deze genummerde en gesigneerde ex-libris helemaal gratis bij aankoop van € 50.- of meer. De oplage is wederom gelimiteerd, dus OP=OP!

27-10-2019: De nieuwsbrief van oktober is klaar!

Het is nog oktober, en alweer een nieuwsbrief! Nu met kortingen voor nieuwsbrief abonnees. Wil je de korting maar krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in om de korting alsnog te ontvangen.

Ex-libris zomeractie!

John Heijink, bekend van o.a. Kapitein Kreiss en Piet Heijn, heeft speciaal voor ons een ex-ibris gemaakt! Het is de eerste van hopelijk een hele reeks. Tot en met 30 september 2019 ontvang je deze genummerde en gesigneerde ex-libris helemaal gratis bij aankoop van € 50.- of meer. De oplage is gelimiteerd, dus OP=OP!

20-09-2019: Nieuwsbrief 006 is klaar!

Het is nog maar een maand geleden, maar de volgende nieuwsbrief staat klaar! Via deze link kun je hem lezen, hier inschrijven kan ook.

19-09-2019: Onze tweede eigen Bobbedoes veiling is live!

Op woensdag 25 augustus loopt deze veiling af. Bekijk het aanbod hier.

06-09-2019: Zomeractie verlengd!

We hebben nog enkele ex-librissen over en verlengen de zomeractie tot en met 30 september. Je raadt het al, daarna volgt de herfstactie (er wordt al druk genummerd en gesigneerd).

13-08-2019: We zijn weer terug, met nieuwsbrief 005!

We zijn er weer en hebben meteen een nieuwe nieuwsbrief gemaakt. Via deze link kun je hem lezen, hier inschrijven kan ook.

04-08-2019: Wij zijn even weg!

Een weekje maar hoor! Op dinsdag 13 augustus versturen we weer pakketjes en zaterdag 18 augustus staan we op de stripbeurs in Kampen!

16-07-2019: Onze eerste eigen Bobbedoesveiling!

Vandaag is onze eerste eigen veiling op naam bij Bobbedoes begonnen! 60 kavels, allemaal met een startprijs van € 1,-. De veiling loopt af op maandag 22 juli.

05-07-2019: De vierde nieuwsbrief is er ook!

De inmiddels zeer onregelmatige nieuwsbrief met nieuwtjes! Via deze link kun je hem lezen, hier inschrijven kan ook.

01-06-2019: Te verwachten albums!

Ook zo benieuwd wat er de komende tijd uitgebracht gaat worden? We hebben een nieuwe pagina gemaakt waar we de folders van uitgeverijen zullen plaatsen. Ook in het bovenmenu te vinden onder Nieuws.

24-03-2019: De derde nieuwsbrief is er!

Het gewone leven zat het maken van een nieuwsbrief even in de weg, maar hij is er! Alle nieuwe uitgaven staan erin, en verder natuurlijk het overige stripnieuws! Via deze link kun je hem lezen, of je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

12-02-2019: Alles doet het weer!

Betalingen met PayPal zijn weer mogelijk en ook de kortingen op de aanbiedingen worden weer verrekend in de winkelmandjes. Dank aan degenen die ons erop hebben gewezen dat dat niet goed werkte. Zo, dan kunnen we ons nu weer eens gaan werpen op een nieuwe nieuwsbrief 🙂

31-12-2018: De tweede nieuwsbrief is verzonden!

Ook nieuwsbrief 002 is verzonden! Via deze link kun je hem lezen, of je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

30-12-2018: De Werg Strips veiling!

Het nieuwe jaar komt eraan en ook wij ruimen op. Bij Bobbedoes bieden we tussen 2 en 4 januari meer dan 250 kavels aan: nieuwe albums, tweedehands albums en complete series, waarvan het merendeel een aanvangsprijs van 1 euro heeft. Via deze link kom je bij de veiling.

20-11-2018: De eerste nieuwsbrief is verzonden!

Vandaag hebben we de eerste echte nieuwsbrief verzonden! Wil je deze ook elke maand ontvangen? Schrijf je dan in.

23-10-2018: We zijn live! 

Met dank aan Bianca Wisseloo hebben we een nieuwe site, met veel meer mogelijkheden dan op de oude. Zo is het mogelijk om te zoeken en te sorteren. Wij zijn er blij mee!

Nieuwtjes en nieuw aanbod laten we vanaf nu ook weten via onze nieuwsbrief. Schrijf je in als je op de hoogte wilt blijven.