01-06-2019 Te verwachten albums

Ook zo benieuwd wat er de komende tijd uitgebracht gaat worden? We hebben een nieuwe pagina gemaakt waar we de folders van uitgeverijen zullen plaatsen. Ook in het bovenmenu te vinden onder Nieuws.

24-03-2019: De derde nieuwsbrief is er!

Het gewone leven zat het maken van een nieuwsbrief even in de weg, maar hij is er! Alle nieuwe uitgaven staan erin, en verder natuurlijk het overige stripnieuws! Via deze link kun je hem lezen, of je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

12-02-2019: Alles doet het weer!

Betalingen met PayPal zijn weer mogelijk en ook de kortingen op de aanbiedingen worden weer verrekend in de winkelmandjes. Dank aan degenen die ons erop hebben gewezen dat dat niet goed werkte. Zo, dan kunnen we ons nu weer eens gaan werpen op een nieuwe nieuwsbrief 🙂

31-12-2018: De tweede nieuwsbrief is verzonden!

Ook nieuwsbrief 002 is verzonden! Via deze link kun je hem lezen, of je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

30-12-2018: De Werg Strips veiling!

Het nieuwe jaar komt eraan en ook wij ruimen op. Bij Bobbedoes bieden we tussen 2 en 4 januari meer dan 250 kavels aan: nieuwe albums, tweedehands albums en complete series, waarvan het merendeel een aanvangsprijs van 1 euro heeft. Via deze link kom je bij de veiling.

20-11-2018: De eerste nieuwsbrief is verzonden!

Vandaag hebben we de eerste echte nieuwsbrief verzonden! Wil je deze ook elke maand ontvangen? Schrijf je dan in.

23-10-2018: We zijn live! 

Met dank aan Bianca Wisseloo hebben we een nieuwe site, met veel meer mogelijkheden dan op de oude. Zo is het mogelijk om te zoeken en te sorteren. Wij zijn er blij mee!

Nieuwtjes en nieuw aanbod laten we vanaf nu ook weten via onze nieuwsbrief. Schrijf je in als je op de hoogte wilt blijven.