27-03-2020: Er is (al)weer een nieuwsbrief!

Klik snel door om de nieuwe nieuwsbrief te lezen! Met onder andere beurzen die wel en niet doorgaan en (al)weer nieuwe kortingsacties, speciaal voor de nieuwsbrief abonnees. Krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in! Stuur ons even een berichtje als je je nu pas inschrijft op de nieuwsbrief en van de lopende kortingscodes gebruik wilt maken, dan voegen we je nog toe.

24-03-2020: Stripbeurzen in Gouda en Eindhoven geannuleerd

Door de nieuwe richtlijnen zijn ook de beurzen in Gouda en Eindhoven, en de boekenmarkt in Heemskerk geannuleerd. Onze webwinkel blijft draaien!

17-03-2020: Nieuwe datum beurs Deventer

Snel geregeld: de nieuwe datum voor de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs in Deventer is zaterdag 29 augustus.

16-03-2020: Beurs Deventer uitgesteld

Helaas, door de maatregelen rond het coronavirus wordt de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs van 4 april uitgesteld. Da’s jammer, maar wel logisch. We wensen de organisatie succes en wachten rustig af wat de nieuw datum wordt.

19-02-2020: Er is weer een nieuwsbrief!

Klik snel door om de nieuwe nieuwsbrief te lezen! Met onder andere nieuwe boekenmarkten waar we live te zien zijn. Krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in!

05-01-2020: De eerste nieuwsbrief van 2020 is een feit!

Om het jaar goed te beginnen hebben we alweer een nieuwsbrief! Met wederom een kortingsactie voor nieuwsbrief abonnees. Wil je de korting, maar krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in om de korting alsnog te ontvangen.

05-12-2019: Dark Dragon Books on tour!

Ook wij doen mee aan de actie van Dark Dragon Books om hun 10-jarig bestaan te vieren: in december krijg je bij aankoop van 2 albums van Dark Dragon Books gratis een boekenlegger, jubileumboek of sleutelhanger (die ook als flessenopener gebruikt kan worden :). Op = op!

De zomer is nu echt voorbij! We slaan de herfst over en gaan meteen door naar de winteractie!

Na de prachtige ex-libris van John Heijink hebben we een waardige opvolger gevonden in Criva. Wij zijn bijzonder enthousiast over onze nieuwe ex-libris.

Criva is het pseudoniem van Chris van Brussel, die onder andere de serie Jorikus Magnus tekent en afgelopen jaar samen met Proost en Verhast het veelgeprezen album Kaspar Hauser uitbracht.

Tot en met 31 december 2019 ontvang je deze genummerde en gesigneerde ex-libris helemaal gratis bij aankoop van € 50.- of meer. De oplage is wederom gelimiteerd, dus OP=OP!

27-10-2019: De nieuwsbrief van oktober is klaar!

Het is nog oktober, en alweer een nieuwsbrief! Nu met kortingen voor nieuwsbrief abonnees. Wil je de korting maar krijg je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in om de korting alsnog te ontvangen.

Ex-libris zomeractie!

John Heijink, bekend van o.a. Kapitein Kreiss en Piet Heijn, heeft speciaal voor ons een ex-ibris gemaakt! Het is de eerste van hopelijk een hele reeks. Tot en met 30 september 2019 ontvang je deze genummerde en gesigneerde ex-libris helemaal gratis bij aankoop van € 50.- of meer. De oplage is gelimiteerd, dus OP=OP!

20-09-2019: Nieuwsbrief 006 is klaar!

Het is nog maar een maand geleden, maar de volgende nieuwsbrief staat klaar! Via deze link kun je hem lezen, hier inschrijven kan ook.

19-09-2019: Onze tweede eigen Bobbedoes veiling is live!

Op woensdag 25 augustus loopt deze veiling af. Bekijk het aanbod hier.

06-09-2019: Zomeractie verlengd!

We hebben nog enkele ex-librissen over en verlengen de zomeractie tot en met 30 september. Je raadt het al, daarna volgt de herfstactie (er wordt al druk genummerd en gesigneerd).

13-08-2019: We zijn weer terug, met nieuwsbrief 005!

We zijn er weer en hebben meteen een nieuwe nieuwsbrief gemaakt. Via deze link kun je hem lezen, hier inschrijven kan ook.

04-08-2019: Wij zijn even weg!

Een weekje maar hoor! Op dinsdag 13 augustus versturen we weer pakketjes en zaterdag 18 augustus staan we op de stripbeurs in Kampen!

16-07-2019: Onze eerste eigen Bobbedoesveiling!

Vandaag is onze eerste eigen veiling op naam bij Bobbedoes begonnen! 60 kavels, allemaal met een startprijs van € 1,-. De veiling loopt af op maandag 22 juli.

05-07-2019: De vierde nieuwsbrief is er ook!

De inmiddels zeer onregelmatige nieuwsbrief met nieuwtjes! Via deze link kun je hem lezen, hier inschrijven kan ook.

01-06-2019: Te verwachten albums!

Ook zo benieuwd wat er de komende tijd uitgebracht gaat worden? We hebben een nieuwe pagina gemaakt waar we de folders van uitgeverijen zullen plaatsen. Ook in het bovenmenu te vinden onder Nieuws.

24-03-2019: De derde nieuwsbrief is er!

Het gewone leven zat het maken van een nieuwsbrief even in de weg, maar hij is er! Alle nieuwe uitgaven staan erin, en verder natuurlijk het overige stripnieuws! Via deze link kun je hem lezen, of je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

12-02-2019: Alles doet het weer!

Betalingen met PayPal zijn weer mogelijk en ook de kortingen op de aanbiedingen worden weer verrekend in de winkelmandjes. Dank aan degenen die ons erop hebben gewezen dat dat niet goed werkte. Zo, dan kunnen we ons nu weer eens gaan werpen op een nieuwe nieuwsbrief 🙂

31-12-2018: De tweede nieuwsbrief is verzonden!

Ook nieuwsbrief 002 is verzonden! Via deze link kun je hem lezen, of je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

30-12-2018: De Werg Strips veiling!

Het nieuwe jaar komt eraan en ook wij ruimen op. Bij Bobbedoes bieden we tussen 2 en 4 januari meer dan 250 kavels aan: nieuwe albums, tweedehands albums en complete series, waarvan het merendeel een aanvangsprijs van 1 euro heeft. Via deze link kom je bij de veiling.

20-11-2018: De eerste nieuwsbrief is verzonden!

Vandaag hebben we de eerste echte nieuwsbrief verzonden! Wil je deze ook elke maand ontvangen? Schrijf je dan in.

23-10-2018: We zijn live! 

Met dank aan Bianca Wisseloo hebben we een nieuwe site, met veel meer mogelijkheden dan op de oude. Zo is het mogelijk om te zoeken en te sorteren. Wij zijn er blij mee!

Nieuwtjes en nieuw aanbod laten we vanaf nu ook weten via onze nieuwsbrief. Schrijf je in als je op de hoogte wilt blijven.